Ontmoetingsdag Israël en de Bijbel, 25 mei

Nieuws-Ontmoetingsdag.png29 mrt

Vijftig procent van de Nederlandse christenen is erop tegen Joodse mensen met het Evangelie te bereiken. Een opmerkelijke uitslag als je de bedenkt dat de naar schatting slechts 500.000 Joodse gelovigen minder dan één procent van de Joodse wereldpopulatie vertegenwoordigt. Zij behoren daarmee tot de minst bereikte volken. Verdrietig als we bedenken dat het Evangelie uit hen is voortgekomen en ook als eerste voor hen is bestemd (Joh. 4:22; Rom. 1:16). Het thema van onze ontmoetingsdag, ‘Evangelie voor Israël met hoofd en hart’, is dan ook eigenlijk een wake-up call.

Gastspreker op onze ontmoetingsdag, Eitan Bar, mag gelukkig regelmatig Israëli’s tot geloof zien komen. Zijn zendingsveld is vooral het internet, waar hij met pakkende videoclips talloze Joodse bezwaren weerlegt.
Dat internet een belangrijk medium is, ervaren ook wij met onze websites. Beantwoording van geloofsvragen uit de Joodse wereld en verzending van de door hen aangevraagde Bijbels, is inmiddels tot een dagtaak uitgegroeid.

Met al die nieuwe ontwikkelingen wacht u een veelzijdig programma met seminars, video’s, getuigenissen, een update over de Bijbelverspreiding en een live interview met Eitan Bar over de ins en outs van zijn bijzondere bediening: ‘Evangelie voor Israël met hoofd en hart’… maar dan via het internet!

Ontmoetingsdag Israël en de Bijbel
Hemelvaartsdag, 25 mei 10.00 -16.00 uur
Otterloseweg 18a, Ede

Meer informatie

« Terug

Sluiten