IB Magazine

IB Magazine is de uitgave van Israël en de Bijbel en verschijnt 10 keer per jaar. Het magazine bevat o.a. getuigenissen van Messiaanse Joden, interessante Bijbelstudies, nieuws, reisverslagen en achtergrondartikelen.

Een nummer bevat bijvoorbeeld:

  • De Bijbelse en Joodse achtergronden van Jom Kippoer (Grote Verzoendag)
  • De actualiteit rondom de herbouw van de Derde Tempel
  • Een interview over de Bijbelverspreiding onder Israëlische toeristen
  • Een studie over de lange tocht van de Israëlieten vanuit Egypte naar het beloofde land Kanaän. 
  • Achtergronden over het leven van de Satmars (een extreme chassidische Joodse stroming) en hun visie op de staat Israël. 
  • Een studie over het leven van Kaleb 
  • Een studie over de 70 profetische (jaar)weken van Daniël 9
  • Pagina met gebedsonderwerpen
  • Nieuwsflitsen

Abonnement

Een abonnement op IB Magazine kost slechts €12,50 per kalenderjaar. Als u zich later in het jaar abonneert, betaalt u alleen voor de resterende nummers van dat jaar. U kunt zich opgeven via onderstaand formulier.

Aanmelden voor IB Magazine


Proefabonnement

Wilt u eerst even kennismaken, dan kunt u ook een proefabonnement op IB Magazine nemen. Dit abonnement wordt niet automatisch verlengd. Aan het einde van de periode nemen we contact met u op.

Aanmelden voor IB Magazine proefabonnement


Cadeau

U kunt familie en vrienden ook een abonnement cadeau geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Wij zorgen ervoor dat IB Magazine op de betreffende dag wordt bezorgd. Kosten: € 12,50 per kalenderjaar. Ook hier geldt dat u alleen voor de resterende nummers van het jaar betaalt. Aan het einde van de periode zullen wij met de ontvanger contact opnemen over eventuele voortzetting van het abonnement.

Aanmelden voor IB Magazine cadeau-abonnement


Speciale uitgaven

Kennismakingseditie

In deze uitgave willen we u laten kennismaken met de visie en het werk van stichting Israël en de Bijbel. We gaan onder andere in op de noodzaak en hoofdzaak van de Bijbelverspreiding en verhalen uit de praktijk. Verder bevat het magazine een aantal Bijbelstudies, zoals: Hoe lees je de profetieën? Hoe krijg ik meer inzicht in het plan van God met Israël en de Gemeente (de kerk)? Hoe ligt Bijbels gezien de verhouding tussen Kerk en Israël? Waar liggen de verschillen, maar ook de overeenkomsten?

Bestel een gratis kennismakingseditie

Themanummer: De Landsbelofte

Ieder jaar geeft Israël en de Bijbel een themanummer uit. Afgelopen jaar was het onderwerp: de Landsbelofte. We beginnen bij de roeping van Abraham en volgen de rode draad tot in het toekomstige Messiaanse Vrederijk. Uiteraard gaan we ook in op de oprichting van de staat Israël (1948), de terugkeer van het Joodse volk, het zionistisch conflict en de Bijbelse profetieën over de huidige staat Israël.

Ga naar het bestelformulier >>

Sluiten