Herdruk backpackbijbel

De backpackbijbel is op!

Het is alweer vijf jaar geleden dat we de backpackbijbel hebben geïntroduceerd: een klein Nieuw Testament in modern Hebreeuws, speciaal bestemd voor de rondreizende Israëli’s. Dat zijn er zo’n 75.000 per jaar!
Wereldwijd zijn er duizenden Bijbels verspreid en bestaat er intussen een uitgebreid netwerk van werkers onder de Israëlische backpackers. Hierdoor hebben we nu een ‘prachtig probleem’: we zijn door de voorraad heen!

Een herdruk plannen, is ook een moment voor eventuele veranderingen. De afgelopen jaren is gebleken dat de meeste Israëlische backpackers hun Tenach ook nauwelijks kennen, en vaak geen idee hebben wat erin staat over de Messias.
Daarom menen wij dat het goed is om nu een complete backpackbijbel, Tenach en Nieuw Testament, laten drukken. Voor deze uitgave werken we nauw samen met The Bible Society in Israel.

Een toevoeging

Het belangrijkste is om de Israëlische backpacker te voorzien van de Bijbel. Maar om hen te helpen met het ontdekken van de Bijbel voegen we aan de herdruk ook een lijst toe. Een overzicht met allerlei thema’s die aansluiten bij de vragen van de backpacker. Wat zegt de Bijbel bijvoorbeeld over eenzaamheid, angst, teleurstelling, zorgen, wanhoop en een relatie hebben met God? Waar kunnen ze in de Bijbel meer vinden over de Joodse identiteit van Jesjoea, over Zijn liefde voor het Joodse volk en hoe Hij omging met de Joodse wet?

Gods Woord geeft en heeft alle antwoorden voor de zoekende Israëlische backpacker.

Uw steun is onmisbaar!

U zult begrijpen dat de kosten voor de herdruk hoog zijn, zeker nu de papierprijzen met 40%-50% zijn gestegen.
We willen graag minimaal 10.000 backpackbijbels laten drukken en hebben in totaal zo’n 130.000 euro nodig.
Het is een enorm bedrag, maar wel voor een kostbaar project met een uiterst kostbare inhoud.

Uw gebed en steun is hard nodig! Helpt u mee?

Geef voor de backpackbijbel

Sluiten