Samenwerken en toerusten

Samenwerken en toerusting

Het verspreiden van Bijbels doen en kunnen we niet alleen. Daarom werken we graag samen met andere partners. We luisteren wat nodig is, zodat onze bijbeluitgaven nog beter aansluiten. Ook onderwijzen we anderen in het verspreiden van Bijbels en hoe op een respectvolle manier in gesprek te gaan.

Onze partners

We voorzien partners van Bijbels maar leren tegelijk ook weer van hen. Op deze manier versterken we elkaar en zorgen ervoor dat onze bijbeluitgaven nog beter aansluiten bij de verschillende Joodse doelgroepen.
Als stichting werken we onder andere samen met:

100-BSI100-SDHS100-MJPR100-JewsForJesus100-CPM100-IMJP100-LifeInMessiah

Training

Om op een goede en respectvolle manier in gesprek te gaan met Joodse mensen en Bijbels te verspreiden, is onderwijs belangrijk. Het Joodse volk kent namelijk een lange en aangrijpende geschiedenis. Daarom geven we training op bijbelscholen, aan individuen en organiseren trainingsdagen. Dit doen we zowel fysiek als online.

Samen met jou?

Op reis? Naar Israël of een ander land? Overweeg dan eens om Bijbels mee te nemen. Ook in Nederland liggen er prachtige kansen om Bijbels te verspreiden. Zo bezoeken jaarlijks duizenden Israëlische toeristen ons land.

Meebidden?

Neem deel aan de verspreiding van Bijbels door je aan te melden voor de gebedsapp. Ontvang elke vrijdagmiddag via Telegram of WhatsApp een concreet gebedspunt.
Ook op onze Facebook en Instagram vind je regelmatig gebedspunten voorbijkomen.

Doorgeven?

Maak anderen bekend met de bijbelverspreiding. Deel bijvoorbeeld het kennismakingsmagazine uit of nodig één van onze veldwerkers uit voor de huiskring of in de kerk?

Sluiten