Bijbels op maat

Bijbels worden altijd vrijblijvend en persoonlijk overhandigd. We kijken naar wat Joodse mensen helpt om de Bijbel te gaan lezen. Daarom ontwikkelt Israël en de Bijbel speciale uitgaven die hen daarbij helpen. We willen namelijk dat de juiste Bijbel bij de juiste persoon terechtkomt. We richten ons op de volgende doelgroepen:

Binnen Israël
Voor niet-religieuze Joden in Israël is er het Nieuwe Testament in Modern Hebreeuws, en het Oude Testament in Klassiek Hebreeuws. Meer weten?

Religieus
Voor Joodse mensen met een religieuze achtergrond binnen en buiten Israël hebben wij verschillende uitgaven in het Klassieke Hebreeuws en het Jiddisch. Meer weten?

Buiten Israël
Voor Joodse mensen buiten Israël bieden wij een groot aantal tweetalige Bijbels aan, zodat zij die ook in hun moedertaal kunnen lezen. Meer weten?

Israëlische Backpackers
Speciaal voor Israëli’s die de wereld over reizen is er de Backpackbijbel. Deze uitgave is klein, handig om mee te nemen en bevat een rits ter bescherming voor de verschillende weersomstandigheden. Meer weten?

Toeristen
Nederland is een favoriete bestemming voor de Israëli's. Speciaal voor hen hebben we een Nieuw Testament in Modern Hebreeuws. Meer weten?

Sluiten