Doneren

Wekelijks vertellen onze veldwerkers over wonderlijke ontmoetingen, bijzondere gesprekken en Bijbels die dankbaar worden aangenomen. Er is honger onder het Joodse volk naar Gods Woord!

Momenteel werken we aan twee speciale uitgaven. De eerste is het Nieuwe Testament met de Psalmen in het modern Hebreeuws. Deze uitgave is qua formaat en uitvoering afgestemd op Israelische backpackers. Jaarlijks trekken ongeveer 75.000 jonge Israëli's na hun diensttijd de wereld in. De tweede uitgave is speciaal voor de ultraorthodoxen. Het gaat om de Hebreeënbrief in het Hebreeuws en het Jiddisch.

Al de andere Bijbels zijn tweetalige uitgaven. Zo kunnen Joodse mensen deze in zowel het Hebreeuws als in hun eigen taal lezen. De laatst toegevoegde uitgaven zijn: de Hebreeuws-Portugese Tenach, de Hebreeuws-Duitse Tenach en het Hebreeuws-Italiaanse Nieuwe Testament. Het zijn prachtige edities met een harde kaft. U zult begrijpen dat hier veel kosten mee gemoeid zijn. Uw gebed en steun is dan ook hard nodig. Helpt u mee?


Doneer eenmalig via iDeal

Doneer periodiek via machtiging


U kunt uw gift ook overmaken op IBAN NL13 RABO 0141040343 (Nederland) of IBAN BE22-0689-0922-1847 (België).

Sluiten