Elke vrijdag 1 gebed

Kent u het vergeten gebed van Paulus? “Broeders, de oprechte wens van mijn hart en mijn gebed tot God voor Israël is gericht op hun zaligheid.” (Rom. 10:1)

Vrijdagavond bidden voor Israël

Vrijdagavond is het begin van de Sabbat. Een mooi moment om voor de zaligheid van het Joodse volk in gebed te gaan. Onze vraag aan u is eenvoudig: Wilt u elke vrijdagavond bij het eten bidden voor de verlossing van Israël?

Om u te helpen herinneren en u praktische handvatten te geven sturen we elke vrijdag een concreet gebedspunt via WhatsApp. Het kan zijn dat het gaat om een specifieke persoon die we tijdens de Bijbelverspreiding hebben ontmoet, maar het kan bijvoorbeeld ook een bepaalde Joodse bevolkingsgroep zijn.

In 3 stappen aangemeld

Wilt u deze ook ontvangen? Volg dan deze stappen:

  • Voeg het nummer 06 83989693 toe aan uw adresboek
  • Stuur een WhatsAppbericht met ‘GEBED AAN’ naar dit nummer
  • Bij twee blauwe vinkjes bent u aangemeld

Uw gegevens zullen niet zichtbaar zijn voor anderen. Afmelden kan door het bericht ‘GEBED UIT’ te sturen. Alleen bij hoge uitzondering zullen we op andere momenten dan vrijdag een bericht sturen, bijvoorbeeld wanneer er een zeer dringend gebedspunt is. Dit nummer wordt alleen gebruikt voor de WhatsAppdienst, voor berichten of vragen kunt u een e-mail sturen naar info@israelendebijbel.nl.

Sluiten