Jongerenconferentie over Gods Koninkrijk

Nieuws-Gods-Koninkrijk.png30 jan

Weekend van 31 maart - 2 april

Gods Koninkrijk is een actueel onderwerp waar helaas veel verwarring over bestaat. Moeten we het begrip ‘Koninkrijk’ in de Bijbel letterlijk of geestelijk verstaan? Hoe zit het met de wonderen en genezingen die de prediking van het Koninkrijk begeleiden? Geldt dat ook voor nu? Zijn wij de ‘Kingdom-builders’, of heeft God daarvoor misschien een ander volk op het oog?

Veel ‘Kingdom theorieën’ worden vanuit de evangeliën onderbouwd. Daar komen we immers het begrip ‘Koninkrijk’ het meest frequent tegen. Maar door welke bril lees jij de evangeliën? Houd jij rekening met de Joodse achtergronden?

Hoe Joods is alleen al de geboorteaankondiging van de Heere Jezus: “Hij (Jezus) zal groot zijn en de Zoon van de Allerhoogste genoemd worden, en God, de Heere, zal Hem de troon van Zijn vader David geven, en Hij zal over het huis van Jakob Koning zijn tot in eeuwigheid en aan Zijn Koninkrijk zal geen einde komen” (Luk. 1:32-33 NBG)? Zijn komst en de oprichting van het Koninkrijk werden eeuwen te voren door Israëls profeten aangekondigd. Zij definieerden de kenmerken van de Messias en Zijn Koninkrijk! Heeft God Zijn plannen gewijzigd? Hebben christenen het ‘koninkrijksmandaat’ overgenomen?

In samenwerking met Het Zoeklicht organiseren we een conferentie over dit onderwerp. Tijdens dit jongerenweekend zal je ontdekken hoe belangrijk het is om een Bijbelse visie te hebben op dit onderwerp, dat je de rode draad van Genesis tot Openbaring zou kunnen noemen. Dit veelomvattende onderwerp gaan we daarom vanaf de grote lijnen tot in details met elkaar onderzoeken!

Opgeven kan via de website van Het Brandpunt

Aanvang weekend: vrijdagavond 31 maart inchecken vanaf 19.00u, programma start om 20.00u

Afsluiting weekend: zondagmiddag 2 april om ca 15.30u

Wat zijn de kosten: € 115,00 p.p., met verblijf op een 2-3 persoonskamer

Om de prijs zo laag mogelijk te houden vragen we van de deelnemers tijdens het weekend een bijdrage in de vorm van maaltijd-corveedienst. (maaltijd uitserveren, afruimen, afwassen en indekken van de tafels)

Inbegrepen:

  • Alle maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 1x warme maaltijd)
  • Koffie- en theemomenten
  • Opgemaakte bedden
  • Handdoekpakket
  • Kamers met eigen douche en toilet

Niet inbegrepen:

  • Toeristenbelasting
  • Toeslag 1-persoonskamer € 15,00
  • Overige consumpties via nacalculatie
  • Extra snacks

Opgeven kan via de website van Het Brandpunt

Labels

« Terug

Sluiten