Magazine voor € 2,50

Nieuws-Magazine.png17 jun

Evenwichtig over Israël

Wereldwijd zijn steeds meer ogen gericht op het Midden-Oosten. Ondertussen groeit in christelijk Nederland de verwarring over Israël. Ook komt de Bijbel steeds meer onder vuur te liggen. We hebben evenwicht nodig om niet door te slaan in enerzijds verkapt antisemitisme of anderzijds Israëlverheerlijking.

Als Israël en de Bijbel zijn we er diep van overtuigd dat de Bijbel zelf de oplossing biedt. Daarom geven we al meer dan 50 jaar onderwijs over Israël vanuit Gods Woord. Als we de Bijbel in zijn geheel lezen wordt de rode draad van Gods plan met Israël, de volken en de gemeente zichtbaar. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plaats en vormen samen een stevige basis die ons bewaard voor het meewaaien met allerlei winden.

Met ons magazine willen we daarbij helpen. We geven een gezonde en reële blik op de actualiteit, de huidige staat Israël, het Jodendom, de Messiaanse beweging en de Bijbelse profetieën. Om dit onderwijs makkelijk toegankelijk te maken betaalt u voor de rest van dit jaar nu maar € 2,50.

Neem een abonnement

« Terug

Sluiten