Wegwijs in de profetieën (n.a.v. het Bijbelboek Daniël)

Bijbelstudie-Audio.png Naar overzicht Print pagina

Een derde van de Bijbel bestaat uit profetieën. Een deel ervan is al vervuld, terwijl de rest steeds dichterbij komt. Hoe onderscheid je wat al vervuld is en wat nog staat te gebeuren? Tijdens de conferentie 'Wegwijs in de profetieën' zijn we daarop ingegaan. Hieronder staan de opnames, presentaties en readers van deze conferentie. We beginnen de conferentie met praktische handvatten voor zelfstudie en gaan daarna aan de slag met het Bijbelboek Daniël. We kijken naar het begrip eindtijd, het statenbeeld uit Daniël 2, de 70 jaarweken en de laatste fase van Gods plan.

Studie 1: Hoe bestuderen we de profetieën? (David van Wijck)

> Audio
> Presentatie
> Reader

Studie 2: De 70 Jaarweken n.a.v. Daniël 9 (Christian Stier)

> Audio 1
> Audio 2
> Presentatie
> Reader
> Schema

Studie 3: Het Statenbeeld uit Daniël 2 (David van Wijck)

> Audio
> Presentatie
> Reader

Studie 4: De Eindtijd (Christian Stier)

> Audio
> Presentatie
> Reader

Deel dit artikel via


Meer van zulke artikelen lezen?

Neem voor slechts € 12,50 p.j. een abonnement op IB Magazine. Het magazine bevat o.a. getuigenissen van Messiaanse Joden, interessante Bijbelstudies, nieuws, verhalen van de Bijbelverspreiding en achtergrondartikelen. Of abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief.

Gratis nieuwsbrief IB Magazine

Sluiten