IB Magazine

IB Magazine is de uitgave van Israël en de Bijbel en verschijnt zes keer per jaar. Abonnees ontvangen daarnaast vier keer per jaar een korte uitgave van acht pagina's. Het magazine bevat o.a. getuigenissen van Messiaanse Joden, interessante Bijbelstudies, nieuws, reisverslagen en achtergrondartikelen.

Een nummer bevat bijvoorbeeld:

  • De Bijbelse en Joodse achtergronden van Jom Kippoer (Grote Verzoendag)
  • De actualiteit rondom de herbouw van de Derde Tempel
  • Een interview over de Bijbelverspreiding onder Israëlische toeristen
  • Een studie over de lange tocht van de Israëlieten vanuit Egypte naar het beloofde land Kanaän. 
  • Achtergronden over het leven van de Satmars (een extreme chassidische Joodse stroming) en hun visie op de staat Israël. 
  • Een studie over het leven van Kaleb 
  • Een studie over de 70 profetische (jaar)weken van Daniël 9
  • Pagina met gebedsonderwerpen
  • Nieuwsflitsen


Abonnement

Een abonnement op IB Magazine kost slechts €12,50 per kalenderjaar. Als u zich later in het jaar abonneert, betaalt u alleen voor de resterende nummers van dat jaar. U kunt zich opgeven via onderstaand formulier.

Aanmelden voor IB Magazine


Proefabonnement

Wilt u eerst even kennismaken, dan kunt u ook een proefabonnement op IB Magazine nemen. Dit abonnement wordt niet automatisch verlengd. Aan het einde van de periode nemen we contact met u op.

Aanmelden voor IB Magazine proefabonnement


Cadeau

U kunt familie en vrienden ook een abonnement cadeau geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Wij zorgen ervoor dat IB Magazine op de betreffende dag wordt bezorgd. Kosten: € 12,50 per kalenderjaar. Ook hier geldt dat u alleen voor de resterende nummers van het jaar betaalt. Aan het einde van de periode zullen wij met de ontvanger contact opnemen over eventuele voortzetting van het abonnement.

Aanmelden voor IB Magazine cadeau-abonnement


Gratis proefnummer

Wilt u liever eerst kennismaken? Vraag dan eenmalig een gratis proefnummer aan.

Bestel een gratis proefnummer


Speciale uitgaven

Themanummer: Evangelie voor Israël

In deze uitgave willen we u laten kennismaken met het hart van het werk: de wereldwijde bijbelverspreiding onder het Joodse volk. We bepalen u bij de zegenrijke uitwerking die de Bijbel door de eewen in Joodse harten heeft gehad. Daarbij laten we vooral Joodse gelovigen zelf aan het woord. Hoe hebben zij die vrede en genade van hun Messias, tot zelfs in de Holocaust, ervaren? Wat verwachten zij van ons christelijk getuigenis jegens hun volksgenoten? Maar ook: hoe is de Bijbelverspreiding onder het Joodse volk eigenlijk ontstaan en welke visie had de Joodse initiator, Joseph Yoelson-Taffen?
Wat blijkt? Evangelie voor Israël is altijd een zaak van hoofd en hart geweest. Voor wat betreft het hoofd, schrijft Paulus: "Hoe zullen zij horen zonder iemand die predikt? (Rom. 10:14). Maar wat zijn hart betreft, schrijft hij: "dat het een grote bron van droefheid voor mij is, en een voortdurende smart voor mijn hart." (Rom. 9:2). Hoe is het met ons hoofd en hart voor Gods geliefde volk gesteld? Gaat net als Paulus, ons hart en gebed voor Israël ook uit dat ze Christus mogen leren kennen? (Rom. 10:1)

Bestel een gratis themanummer 

Sluiten