IB Magazine

Evenwichtig over Israël

Wereldwijd zijn steeds meer ogen gericht op het Midden-Oosten. Ondertussen groeit in christelijk Nederland de verwarring over Israël. Ook komt de Bijbel steeds meer onder vuur te liggen. We hebben evenwicht nodig om niet door te slaan in enerzijds verkapt antisemitisme of anderzijds Israëlverheerlijking.

Als Israël en de Bijbel zijn we er diep van overtuigd dat de Bijbel zelf de oplossing biedt. Daarom geven we al meer dan 50 jaar onderwijs over Israël vanuit Gods Woord. Als we de Bijbel in zijn geheel lezen wordt de rode draad van Gods plan met Israël, de volken en de gemeente zichtbaar. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plaats en vormen samen een stevige basis die ons bewaard voor het meewaaien met allerlei winden.

Met ons magazine willen we daarbij helpen. We geven een gezonde en reële blik op de actualiteit, de huidige staat Israël, het Jodendom, de Messiaanse beweging en de Bijbelse profetieën. Om dit onderwijs makkelijk toegankelijk te maken betaalt u voor de rest van dit jaar  nu maar € 2,50 .


Abonnement

Een abonnement op IB Magazine kost tijdelijks slechts €2,50 voor de rest van dit jaar. Daarna kost het €12,50 per kalenderjaar. U kunt zich opgeven via onderstaand formulier.

Aanmelden voor IB Magazine


Proefabonnement

Wilt u eerst even kennismaken, dan kunt u ook een proefabonnement op IB Magazine nemen. Dit abonnement wordt niet automatisch verlengd. Aan het einde van de periode nemen we contact met u op.

Aanmelden voor IB Magazine proefabonnement


Cadeau

U kunt familie en vrienden ook een abonnement cadeau geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Wij zorgen ervoor dat IB Magazine op de betreffende dag wordt bezorgd. Kosten: € 12,50 per kalenderjaar. Ook hier geldt dat u alleen voor de resterende nummers van het jaar betaalt. Dat is nu tijdelijk € 2,50. Aan het einde van de periode zullen wij met de ontvanger contact opnemen over eventuele voortzetting van het abonnement.

Aanmelden voor IB Magazine cadeau-abonnement


Gratis proefnummer

Wilt u liever eerst kennismaken? Vraag dan eenmalig een gratis proefnummer aan.

Bestel een gratis proefnummer


Speciale uitgaven

Themanummer: Evangelie voor Israël

In deze uitgave willen we u laten kennismaken met het hart van het werk: de wereldwijde bijbelverspreiding onder het Joodse volk. We bepalen u bij de zegenrijke uitwerking die de Bijbel door de eewen in Joodse harten heeft gehad. Daarbij laten we vooral Joodse gelovigen zelf aan het woord. Hoe hebben zij die vrede en genade van hun Messias, tot zelfs in de Holocaust, ervaren? Wat verwachten zij van ons christelijk getuigenis jegens hun volksgenoten? Maar ook: hoe is de Bijbelverspreiding onder het Joodse volk eigenlijk ontstaan en welke visie had de Joodse initiator, Joseph Yoelson-Taffen?
Wat blijkt? Evangelie voor Israël is altijd een zaak van hoofd en hart geweest. Voor wat betreft het hoofd, schrijft Paulus: "Hoe zullen zij horen zonder iemand die predikt? (Rom. 10:14). Maar wat zijn hart betreft, schrijft hij: "dat het een grote bron van droefheid voor mij is, en een voortdurende smart voor mijn hart." (Rom. 9:2). Hoe is het met ons hoofd en hart voor Gods geliefde volk gesteld? Gaat net als Paulus, ons hart en gebed voor Israël ook uit dat ze Christus mogen leren kennen? (Rom. 10:1)

Bestel een gratis themanummer 

Sluiten