Het Midden Oosten conflict door het oog van Israëls profeten

Bijbelstudie-Audio.png Naar overzicht Print pagina

De ontwikkelingen in het Midden-Oosten blijven de aandacht van de hele wereld opeisen. Achter de coulissen van het Midden-Oostenconflict gaat echter een andere strijd schuil. Het is een geestelijke strijd, die verband houdt met de wederkomst van lsraëls Messias en de korte tijd die Gods tegenstander, de duivel, ter beschikking staat. 

Daarom is het van groot belang om onze kennis niet alleen te verzamelen vanuit de informatie die de media ons aanreikt, maar bovenal vanuit de boodschap die Israëls profeten hebben opgetekend. Hun eeuwenoude profetieën zijn actueler dan ooit te voren.

Deel dit artikel via


Meer van zulke artikelen lezen?

Neem voor slechts € 12,50 p.j. een abonnement op IB Magazine. Het magazine bevat o.a. getuigenissen van Messiaanse Joden, interessante Bijbelstudies, nieuws, verhalen van de Bijbelverspreiding en achtergrondartikelen. Of abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief.

Gratis nieuwsbrief IB Magazine

Sluiten