Joden hebben Jezus niet nodig en andere misvattingen

Wij verzenden twee keer per week bestellingen. Daardoor kunnen er een aantal dagen overheen gaan voordat u uw bestelling ontvangt.

Joden hebben Jezus niet nodig en andere misvattingen

Joden hebben Jezus niet nodig en andere misvattingen

Beschrijving

Joden hebben Jezus niet nodig … en andere misvattingen is een vurig pleidooi voor Joden om Jezus als hun Messias aan te nemen – en voor christenen om Hem als Messias te verkondigen.

Avi Snyder werkt al meer dan 40 jaar onder zijn Joodse volksgenoten om ze bekend te maken met het Evangelie. Dit boek gaat in tegen de meest gehoorde opvattingen waarom Joden Jezus niet nodig zouden hebben, zoals:

- Joden zijn al gered, omdat ze Gods uitverkoren volk zijn
- Gods verbonden met Abraham en Mozes volstaan
- Heel Israël zal uiteindelijk toch gered worden
- Evangelisatie onder Joden is een aanval op het Judaïsme
- De Holocaust heeft evangelieverkondiging onder Joodse mensen onmogelijk gemaakt

Avi laat duidelijk vanuit de Bijbel zien dat Jezus de enige weg tot redding voor alle mensen is en hij illustreert dit met de ontmoetingen die hij heeft gehad. Hij onderbouwt zijn argumenten goed en is oprecht en meelevend. Dat maakt dit boek een overtuigende oproep in Jezus te geloven en anderen uit te nodigen hetzelfde te doen. Ieder die het nodig heeft weer herinnerd te worden aan Gods genade en de noodzaak tot evangelieverkondiging, zal geraakt en gemotiveerd worden door dit boek.

AVI SNYDER is geboren en getogen in een traditioneel Joods gezin in New York. Nadat hij in 1977 tot geloof in Jezus kwam, heeft hij theologie en missiologie gestudeerd. Sinds 1978 is hij samen met zijn vrouw Ruth werkzaam voor Jews for Jesus. Op dit moment is Avi directeur voor Jews for Jesus in Europa en de voormalige Sovjetunie en wonen ze in Boedapest.

In winkelmand € 9,95

Deel dit artikel met anderen

Sluiten