Getuigenis boeken

Getuigenis boeken
 1. 10 Joden, 1 Messias

  Auteur: Jacqueline Looman

  In 10 Joden, 1 Messias maak je kennis met tien Israëliërs die vertellen over hun geloof in de Here Jezus. Ze wonen allemaal in het land, maar hebben totaal verschillende achtergronden. Daarom krijg je ook informatie over die achtergronden.

  Meer productinformatie
 2. Arafat was mijn held

  Auteur: Tass Saada Type: Paperback 264 pag.

  Zeventien jaar was Tass Saada. Geboren in een Palestijns vluchtelingenkamp in de Gazastrook. Opgegroeid en geradicaliseerd in Saudi-Arabië en Qatar. De stem van Yasser Arafat riep hem naar het slagveld. Haat was zijn drijfveer. De PLO-leider zijn held. Hij streed voor hem, was zijn chauffeur en doodde als jonge sluipschutter verscheidene politieke tegenstanders. Hij was bereid zijn leven te geven voor de Palestijnse zaak.

  Vijfentwintig jaar later bad hij: ‘O God, zegen uw volk Israël. Heer, breng hen terug in het Beloofde Land. Laat hun zien dat U hun God bent.’

  Meer productinformatie
 3. Wij hebben gevonden de Messias

  Het mini-boekje bevat drie bijzondere getuigenissen van Joodse mensen die hun Messias hebben gevonden. Het boekje is bedoeld om uw familie, vrienden en/of gemeente te betrekken bij datgene wat de Heere vandaag door middel van de verspreiding van Zijn Woord onder Zijn volk doet.

  Elke Messiaanse Jood heeft zo zijn eigen bekeringsverhaal, maar nooit buiten Gods Woord om.

  Meer productinformatie
 4. Verraden

  Auteur: Stan Telchin Type: Paperback 144 pag.

  'Papa, ik geloof dat Jezus de Messias is…' Stan Telchin was met stomheid geslagen toen zijn dochter hem dit vertelde. Hoe kon ze dit doen?! Zij was Joods, en Joden geloven niet in Jezus. Dit voelde als verraad aan haar ouders, haar volk, haar traditie.

  Meer productinformatie
Sluiten