Kinderwerk

Wij verzenden twee keer per week bestellingen. Daardoor kunnen er een aantal dagen overheen gaan voordat u uw bestelling ontvangt.

Kinderwerk
 1. Gezinsbijbel 'Gods grote plan'

  Auteur: Carina van Wijck Illustraties: Jenske Visser

  Kinderbijbels zijn er in alle soorten en maten. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze nooit de hele Bijbel bevatten en dus eigenlijk een bundeling losse bijbelverhalen zijn. Hoe leer je je kinderen dan wat de rode draad is in al die verhalen?

  Meer productinformatie
 2. De Messias in de profetieën

  Auteur: Carina van Wijck Type: 69 pagina's

  Dit lespakket gaat over de Messiaanse profetieën. In dit lespakket ontdekken kinderen dat de twee delen van onze Bijbel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ze leren dat het Oude Testament de puzzelstukken bevat van de prachtige plaat die ons in het Nieuwe Testament geschilderd wordt. De Afbeelding van God Zelf, onze Heere Jezus. Het is een ontdekkingstocht waarin telkens meer stukjes van de puzzel worden gevonden, tot de hele puzzel compleet gemaakt kan worden. Dit wordt zichtbaar gemaakt met echte papieren puzzelstukken, die in de lessen worden verzameld en aan het eind in elkaar gepuzzeld mogen worden. Elke les wordt iets meer zichtbaar van Wie de Messias van Israël is, en van het wonder dat Hij ook onze Verlosser wil zijn.

  Meer productinformatie
 3. Gods Woord voor Gods volk

  Auteur: Carina van Wijck Type: 49 pagina's

  Dit lespakket gaat over de noodzaak en de praktijk van de Bijbelverspreiding. In vier lessen worden kinderen er achtereenvolgens bij bepaald dat de Bijbel een Joods boek is, dat Israël Gods volk is, wat de wens van de Heere Jezus is en dat Gods volk Gods Woord nodig heeft.

  Meer productinformatie
 4. Abraham, de geboorte van Gods volk

  Auteur: Carina van Wijck Type: 57 pagina's

  In zeven lessen wordt stilgestaan bij de roeping van Abraham, de beloften en zegen van God, de keuzen die Abraham en de zijnen maakten en hoe de geschiedenis van het uitverkoren volk Israël begon. In de laatste les wordt in vogelvlucht de geschiedenis van Israël vanaf Abraham verteld.

  Meer productinformatie
 5. Paulus, de rabbi uit Jeruzalem

  Auteur: Mirjam Both Type: 51 pagina's

  Dit lespakket gaat over het leven van Paulus. In vier Bijbelverhalen wordt het leven van Paulus beschreven vanaf zijn jeugd aan de voeten van Gamaliël tot aan de tijd dat hij als “apostel der heidenen” de wereld rondreist. Centraal staat steeds de grote betrokkenheid op en de bewogenheid met zijn Joodse volksgenoten.

  Meer productinformatie
 6. Esther, de Joodse koningin

  Auteur: Mirjam Both Type: 71 pagina's

  Het lespakket "Esther, de Joodse koningin" is te gebruiken voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. In drie Bijbelvertellingen wordt de hele geschiedenis van Esther behandeld.

  Meer productinformatie
 7. Salomo's tempel

  Auteur: Carina van Wijck Type: 74 pagina's

  Dit pakket bestaat uit zeventien lessen, waarin stap voor stap een schaalmodel van de tempel van Salomo wordt gebouwd.

  Meer productinformatie
 8. Vertel het ze...

  Auteur: Mirjam Both Type: Paperback 46 pag.

  Met kinderen in gesprek over Israël
  Vertel het ze... is bestemd voor meesters, juffen en kinderwerkers die vanuit de Bijbel met kinderen in gesprek willen gaan over Israël.

  Meer productinformatie
Sluiten