De Messias in Oud en Nieuw Testament

De Messias in Oud en Nieuw Testament

De Messias in Oud en Nieuw Testament

Beschrijving

Een zeer indrukwekkende beschrijving van talloze profetieen uit het Oude Testament die in Jezus de Messias zijn vervuld en / of bij Zijn wederkomst nog vervuld zullen worden.

De meest verbazingwekkende geschiedenis, die de mensheid ooit op schrift is aangeboden – profetisch in het Oude Testament en biografisch in de vier Evangeliën – is de geschiedenis van Jezus, de Messias. Een uniek feit in de wereldgeschiedenis is dat Zijn geboorte, Zijn levensloop, Zijn dood en Zijn opstanding tot in details eeuwen vóór Zijn geboorte zijn beschreven. Veel bijbelonderzoekers hebben zich intensief beziggehouden met dit wonderbaarlijke unieke feit. Denkt u zich eens een ogenblik in: Wie zou vijfhonderd jaar geleden iets hebben kunnen schrijven over het leven van Napoleon of Einstein of van welke beroemdheid ook van deze of de vorige eeuw?

De inspiratie voor dit profetische schilderstuk kwam uit de hemelse studio en niet uit de werkplaats van een aardse kunstenaar. Dit wonder van het vooraf beschreven leven van de Messias en de nauwkeurige vervulling daarvan in Jezus van Nazareth is zo verbazingwekkend, dat alleen Goddelijke voorkennis dit kan hebben voorzien en alleen Goddelijke macht dit tot stand heeft kunnen brengen. Iedere eerlijke onderzoeker zal moeten instemmen met het Woord van Petrus: “Nooit is de profetie voortgekomen uit de wil van een mens, maar door de Heilige Geest gedreven, hebben mensen van Godswege gesproken” (2 Pet. 1:21).

In winkelmand € 8,95

Deel dit artikel met anderen

Sluiten