Zodat we niet zullen vergeten

Wij verzenden twee keer per week bestellingen. Daardoor kunnen er een aantal dagen overheen gaan voordat u uw bestelling ontvangt.

Zodat we niet zullen vergeten

Zodat we niet zullen vergeten

Beschrijving

De documentaire ‘Zodat we niet zullen vergeten’ is voortgekomen uit een diepe ongerustheid over de opkomst van antisemitisme in de Arabische/moslimlanden en in Europa de laatste jaren.
De makers zien vooral een toenemende heftigheid bij degenen die de realiteit van de holocaust proberen te ontkennen of te bagatelliseren. In veel Arabische landen wordt er een bewuste campagne gevoerd, zowel via door de staat beheerste media als in het onderwijssysteem, om het joodse volk te de-humaniseren en het bestaansrecht van Israël te ontkennen. De makers van deze documentaire zijn ervan overtuigd dat er in deze tijd opnieuw een groot gevaar dreigt voor joodse mensen wereldwijd, waaronder die in Israël.

Het doel van deze documentaire is om de gruwelijkheden van de Holocaust te bevestigen en mensen wakker te schudden voor het feit dat als er geen actie ondernomen wordt, de geschiedenis zich onvermijdelijk zal herhalen.

Op de DVD zijn tevens interviews te zien met o.a. Lance Lambert en Barry Segal.

In winkelmand € 9,95

Deel dit artikel met anderen

Sluiten