Eerste hulp bij ongeloof

Wij verzenden twee keer per week bestellingen. Daardoor kunnen er een aantal dagen overheen gaan voordat u uw bestelling ontvangt.

Eerste hulp bij ongeloof

Eerste hulp bij ongeloof

Beschrijving

Voor wie vragen heeft over God en de Bijbel
Eerste Hulp Bij Ongeloof is een boek voor mensen die worstelen met vragen over God en de Bijbel. Voor mensen die zichzelf misschien ongelovig noemen, en voor de 'ongelovige Thomassen' onder de gelovigen. Gabor Locht is zelf ook zo'n twijfelaar geweest. Dit boek is het resultaat van zijn zoektocht.

Op een toegankelijke manier bespreekt de auteur bijbelse geschiedenissen die op het eerste gezicht ongeloofwaardig lijken. Daarnaast gaat hij moeilijke vragen over God niet uit de weg, zoals: hoe kan een goede God de opdracht geven mensen te doden?
De vele onderwerpen worden in korte, overzichtelijke hoofdstukken behandeld, waardoor het boek ook uitstekend geschikt is voor bespreking in studiekringen of catechisatiegroepen.

"Gabor Locht houdt een sterk pleidooi voor de betrouwbaarheid van de Bijbel. Hij schreef een verstandig, persoonlijk en bovenal toegankelijk boek."
dr. ir. G. Jeroen de Ridder, universitair docent aan de Faculteit der Wijsbegeerte, VU Amsterdam

Wie is Gábor Locht?
Gábor Locht (1975) is werkzaam als docent Geschiedenis aan de scholengemeenschap De Goudse Waarden in Gouda en als docent Cultuurgeschiedenis aan de Evangelische Hogeschool (EH) te Amersfoort. Daarnaast schrijft Gábor regelmatig voor IB Magazine. Het boek Eerste Hulp Bij Ongeloof is voor mensen die worstelen met vragen over God en de Bijbel. Voor mensen die zichzelf misschien ongelovig noemen, en voor de 'ongelovige Thomassen' onder de gelovigen. Gábor Locht is zelf ook zo'n twijfelaar geweest. Dit boek is het resultaat van zijn zoektocht.

In winkelmand € 19,95

Deel dit artikel met anderen

Sluiten