Verwond & Verbrijzeld

Verwond & Verbrijzeld

Verwond & Verbrijzeld

Beschrijving

Laat u verwonderen door Gods liefde en grootheid in dit boekje over één van de meest aangrijpende gedeelten uit de Bijbel: Jesaja 52:13 - 53:12, het laatste van de vier liederen over de Knecht van de HEEERE in het Bijbelboek Jesaja. Een bijzonder indringende tekst, waarin tot in details het lijden en sterven van Israëls Messias wordt beschreven, waarvan de vervulling pas zevenhonderd jaar later zou plaatsvinden.
Op aangrijpende wijze toont Jesaja de lijdende Knecht van de HEERE met de verklaring: "Om de overtreding van mijn volk is de plaag op Hem geweest". En toch mogen ook wij, gelovigen uit de heidenen, door genade belijden: 'om mijn overtredingen is Hij verwond, ook om mijn ongerechtigheden is Hij verbrijzeld, de straf die mij de vrede aanbracht, was op Hem'. Wie bent U toch, Heere Jezus, dat U mij zó heeft liefgehad?

"Een overdenking die je raakt in je ziel en stil doet worden, vanwege het onvoorstelbaar grote offer dat Christus heeft gebracht. Deze brochure zou iedere Jood en christen gelezen moeten hebben."
Ton Stier, directeur Israël en de Bijbel

In winkelmand € 8,95

Deel dit artikel met anderen

Sluiten