Het Koningschap van Christus

Wij verzenden twee keer per week bestellingen. Daardoor kunnen er een aantal dagen overheen gaan voordat u uw bestelling ontvangt.

Het Koningschap van Christus

Het Koningschap van Christus

Beschrijving

In een wereld waarin de vorst der duisternis oppermachtig lijkt te zijn, kijken christenen reikhalzend uit naar de komst van Christus. Vrede en gerechtigheid zullen de tirannie van het kwaad verdrijven als Hij plaats zal nemen op de troon van David en Zijn Koninkrijk voor eeuwig gevestigd zal worden.

Het is hét geweldige vooruitzicht dat de Bijbel ons schetst, de hoop van Joden én christenen wereldwijd.

Toch bestaat er veel onduidelijkheid over het koningschap van Christus. Is Hij nu al Zijn Koninkrijk aan het bouwen, zoals we in veel kerken horen? En wat betekent Zijn Koningschap voor christenen en voor de wereld?

Dit unieke boek, waarin de belangrijkste Bijbelteksten rondom dit onderwerp vers-voor-vers worden besproken, is het resultaat van een diepgravende studie door drs. Piet van der Wolf, samen met zijn Joodse christenvriend Frits Schreuder.

Laat u meenemen op een profetische verkenningstocht en ontdek wat het betekent om een onderdaan, burger en mederegeerder te zijn van het Koninkrijk van Christus!

In winkelmand € 19,95

Deel dit artikel met anderen

Sluiten